DeWalt DXGNI35E benzines generátor 3,4 kW

468.659 Ft (369.023 Ft + ÁFA)
Cikkszám: DDXGNI35E
Elérhetőség: Központi raktárban
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

DeWalt DXGNi35E invertergenerátor: az ideális áramforrás többféle alkalmazáshoz

DeWalt DXGNi35E egy innovatív inverteres generátor 3,2 kW névleges teljesítménnyel, amely 3,4 kW maximális teljesítményre bővül. Ez az egyfázisú generátor 163 cm³-es belső égésű motorral rendelkezik, kézi és elektromos indítással. Mi különbözteti meg ezt a modellt?

  • Stabil feszültség a konnektorból: Az inverteres technológiának köszönhetően a generátor állandó feszültséget garantál, és a hálózathoz hasonló minőségű áramot szolgáltat.

  • Sokoldalú felhasználási terület: Tartós, kompakt háza, könnyű súlya és 8 literes üzemanyagtartálya ideálissá teszi az építőiparban, a mezőgazdaságban, az iparban, a háztartási munkákban vagy akár a kempingekben és lakóautókban való használatra. Tökéletes mindenhol, ahol megbízható villamosenergia-hozzáférésre van szüksége.
  • Nem csak erős, de biztonságos is: Ez a DeWalt benzines inverteres generátor 3400 watt teljesítményével egyszerű kezelhetőséget és minimális karbantartást igényel. Az olajhiány és a túlterhelés elleni védelem hosszú élettartamot és zavartalan működést biztosít.
  • Mobilitás kompromisszumok nélkül: a bőrönd kialakítása és kis súlya lehetővé teszi az egység könnyű tárolását és szállítását

DeWalt DXGNi35E – A generátor főbb jellemzői és előnyei:

  • ECO mód a megtakarítás érdekében: A DeWalt DXGNi35E intelligens ECO móddal rendelkezik, amely automatikusan beállítja a motor fordulatszámát az aktuális terhelésnek megfelelően. Ez nemcsak üzemanyag-megtakarítást, hanem hosszabb motorélettartamot és alacsonyabb zajszintet is jelent. Ideális azok számára, akik értékelik a gazdaságosságot és a csendet.

  • Olajvédelem: A beépített alacsony olajszint elleni védelemmel biztos lehet benne, hogy a generátor leáll, mielőtt az olajszint kritikussá válna. Első a biztonság és a motorvédelem.
  • Automatikus túlterhelés elleni védelem: A DeWalt generátor automatikusan leállítja magát a túlterhelés ellen. Ez biztosítja a biztonságos és zavartalan működést.
  • A csend szerelmeseinek: A hangtompítókkal és a speciálisan hangszigetelt házzal kerülje a túlzott zajt. Ideális olyan helyeken, ahol a csendes működés prioritást élvez.
  • Mobilitás kompromisszumok nélkül: Kompakt, bőröndszerű kialakításának és könnyű súlyának köszönhetően a DeWalt DXGNi35E könnyen hordozható és tárolható. Tökéletes mozgásban lévőknek.
Maximális teljesítmény 3,4 kW
Folyamatos teljesítmény 3,2 kW
Üzemanyag benzin
Feszültség 230 V
Frekvencia 50 Hz
Kijelző LED (KW, Volt, AMP, Hz, óraszámláló)
Motor benzin üzemű, 4 ütemű, 163 cc
Indítás kézi/elektromos
Aljzatok 2x Schuko aljzat (230 V; 16 A), 1x DC (12 V; 8,3 A), 2x USB csatlakozó
Tartály kapacitása 8 l
Olajkapacitás 0,45 l
Üzemanyag-fogyasztás 50%-os teljesítménynél 1,7l/óra
Hangnyomásszint 58 dB (A) (7 m)
Teljesítmény 6 LE
Hossz 580 mm
Szélesség 345 mm
Magasság 520 mm
Súly 31 kg
Szállítási idő 5-7 nap
---
Maximum power 3,4 kW
Continuous power 3,2 kW
Fuel gasoline
Voltage 230 V
Frequency 50 Hz
Engine 4 strokes, 163 cc
Starting manual/electric
Tank capacity 8 l
Length 580 mm
Width 345 mm
Height 520 mm
Weight 31 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!