Közvilágítás, kültéri világítás

Rendezés:

Napelemes térvilágítás, oszloppal, akkumulátorral

A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (Émász, E-on, stb) csatlakozásra valamint teljesen gondozás és költségmentes az üzemeltetésük.

Minden napelemes kandeláber saját fejlesztés és saját gyártású egyedi termék. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényeit és a felhasználási terület esetleges specifikációit.

Napelemes kandelábereinknél többféle lámpatest közül választhat a megrendelő, különböző teljesítményekkel. Minden oszlopunk intelligens töltésvezérlővel és programozható driverral van ellátva. Az intelligens vezérlővel bármilyen teljesítményre beállíthatjuk a fényforrást, így akár a 24W-os fényforrást 15W-ra is alakíthatjuk. Lehetőség van arra, hogy az ügyfél által meghatározott idő intervallumban a kandeláberek gyengébben vagy esetleg erősebben világítsanak, így költséghatékonyan a frekventáltabb időszakokban magasabb fényerőt, míg a hajnali órákban alacsonyabb teljesítményt állíthatunk be. Az SLK-24 oszlopot a tetszés szerinti 24W-os fényforrással és 2db 100W-os napelemmel szereljük, hogy a téli időszakban is megfelelő töltés legyen biztosítva az akkumulátoroknak, ezen típus esetében 2db 55Ah Banner gondozásmentes akkumulátor tárolja a napelemek által megtermelt energiát. Kisebb fényerőt igénylő területekre ajánljuk az SLK-12-es típusú oszlopunkat, mely 12W-os lámpatesttel és 1 db 140W-os napelemmel szerelt, az energia eltárolását 1 db 55 Ah akkumulátorral biztosítjuk. Mindkét oszlop talajba süllyesztett változat, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor illetve a vezérlő elektronika is egy előre telepített lehorgonyzóban van elhelyezve a földben. A lehorgonyzót telepítés előtt küldjük 1,5-2 héttel betonozási tervvel. Oszlopaink tüzihorganyzott illetve szinterezett kivitelben rendelhetőek.

Megrendelés esetén 6 hét a szállítás.

Az árképzése ezen termékeknek egyedi, mert függ a műszaki tartalomtól és a megrendelő igényétől.

12.181 Ft

MARKSLÖJD GARDEN 24 Decklight 45mm 3W fekete

Modern megjelenésű kültéri fekete lámpa, 1 db LED foglalattal.
13.211 Ft

MARKSLÖJD GARDEN 24 Decklight 60mm 3W fekete

Modern megjelenésű beltéri fekete kültéri lámpa, 1 db LED foglalattal.
22.393 Ft

Kültéri beépíthető fali lámpa Side II WW ezüst

Modern megjelenésű, ezüst színű, kültéri, beépíthető, fali lámpa.
25.490 Ft

MARKSLÖJD CARIS Pole fekete

Modern megjelenésű kültéri fekete lámpa, 1 db E27-es foglalattal.
40.839 Ft

MARKSLÖJD GARDEN 24 Pollar COB 6W fekete

Modern megjelenésű kültéri fekete lámpa, 1 db LED foglalattal.
43.990 Ft

EGLO LATERNA 4 kültéri állólámpa

Klasszikus megjelenésű LED kültéri állólámpa, 192 cm magas, fekete alumínium lámpa, kerti vagy utcai.
58.760 Ft

MARKSLÖJD ORION Pole Dark szürke

Modern megjelenésű kültéri szürke lámpa, 1 db LED foglalattal.
66.430 Ft

MARKSLÖJD REGAL Pole fekete

Modern megjelenésű kültéri fekete lámpa, 1 db LED foglalattal.