Napelemes térvilágítás

Javasolt felhasználási terület: minden olyan telephely, udvar, köz tér, autó utak, bicikli utak, parkok, mezőgazdasági, ipari és turisztikai területek, horgász tavak... ahová a problémás a hálózati táplálást megoldani, vagy egyenesen lehetetlen!
Rendezés:

Napelemes térvilágítás, oszloppal, akkumulátorral

A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (Émász, E-on, stb) csatlakozásra valamint teljesen gondozás és költségmentes az üzemeltetésük.

Minden napelemes kandeláber saját fejlesztés és saját gyártású egyedi termék. A tervezés során maximálisan figyelembe vesszük a megrendelő egyedi igényeit és a felhasználási terület esetleges specifikációit.

Napelemes kandelábereinknél többféle lámpatest közül választhat a megrendelő, különböző teljesítményekkel. Minden oszlopunk intelligens töltésvezérlővel és programozható driverral van ellátva. Az intelligens vezérlővel bármilyen teljesítményre beállíthatjuk a fényforrást, így akár a 24W-os fényforrást 15W-ra is alakíthatjuk. Lehetőség van arra, hogy az ügyfél által meghatározott idő intervallumban a kandeláberek gyengébben vagy esetleg erősebben világítsanak, így költséghatékonyan a frekventáltabb időszakokban magasabb fényerőt, míg a hajnali órákban alacsonyabb teljesítményt állíthatunk be. Az SLK-24 oszlopot a tetszés szerinti 24W-os fényforrással és 2db 100W-os napelemmel szereljük, hogy a téli időszakban is megfelelő töltés legyen biztosítva az akkumulátoroknak, ezen típus esetében 2db 55Ah Banner gondozásmentes akkumulátor tárolja a napelemek által megtermelt energiát. Kisebb fényerőt igénylő területekre ajánljuk az SLK-12-es típusú oszlopunkat, mely 12W-os lámpatesttel és 1 db 140W-os napelemmel szerelt, az energia eltárolását 1 db 55 Ah akkumulátorral biztosítjuk. Mindkét oszlop talajba süllyesztett változat, ami azt jelenti, hogy az akkumulátor illetve a vezérlő elektronika is egy előre telepített lehorgonyzóban van elhelyezve a földben. A lehorgonyzót telepítés előtt küldjük 1,5-2 héttel betonozási tervvel. Oszlopaink tüzihorganyzott illetve szinterezett kivitelben rendelhetőek.

Megrendelés esetén 6 hét a szállítás.

Az árképzése ezen termékeknek egyedi, mert függ a műszaki tartalomtól és a megrendelő igényétől.

6.602 Ft

NAPELEMES FALI LED LÁMPA MOZGÁSÉRZÉKELŐS 7W IP54

Napelemes, fali LED lámpa, mozgásérzékelővel, fehér színben.
8.930 Ft

GRANADA szolár kerti lámpa

Szolár leszúrható kerti lámpa.
28.307 Ft

NAPELEMES REFLEKTOR MOZGÁSÉRZÉKELŐVEL 50W IP65

Napelemes reflektor, mozgásérzékelővel, fekete színben.