Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Kivitelezés

Erősáramú villany és világítás szerelés magas minőségben

Előbb-utóbb minden háztartásban, lakásban, irodában, sportpályán, telephelyen, intézményben, ipari vállalatoknál stb. szükség van erősáramú vagy gyengeáramú villany és világítás szerelés végrehajtására kültéri vagy beltéri munkálatokat illetően.


Igényes megoldásokkal, professzionális munkavégzés a megrendelő igényeire szabva!


Mikor?


Megtörténhet az építkezés során, és a későbbiek folyamán a korszerűsítési munkálatokat illetően is.


Az erősáramú villanyszerelés közé tartozik:
- világítás szerelése,
- hálózat felújítása,
- szerelvényezés,
- és a komplett átalakítás.


Sok esetben érdemes ugyanis az egész rendszert átalakítani és korszerűsíteni, hogy az biztonságosan, az előírásoknak megfelelően működhessen, tekintettel a technikai fejlődésre és a növekvő villamos-energia igényre . Elkerülve az esetleges, akár tűzveszéllyel járó baleseteket.


Nem csak erősáramú, hanem a gyengeáramú villany és világítás szerelés alkalmával figyelembe vesszük a kötelező előírásokat és kérésére kalkulációt készítünk, hogy lássa, hogy melyik megoldást érdemes választania az erősáramú megoldások közül.


Miért?

Hosszú távon sok esetben költségkímélőbb megoldás a komplett átalakítás, mint a meglévő világítás rendszer szerelése, bár előfordulhat az is, hogy néhány apróbb javítással az erősáramú rendszer ismét kifogásolhatatlan állapotban fog működni.
Emiatt fontos az előzetes felmérés. Ezután tudunk mi is konkrétumokkal szolgálni, de bármilyen problémát meg tudunk oldani, mert cégünk immár kibővült tevékenysége révén a lakossági, intézményi, irodai, közületi és ipari LED világítás technikai termékek forgalmazására és kivitelezésével is egyaránt foglalkozik.


Ha árajánlatot szeretne kérni, vegye fel a kapcsolatot velünk:
írásban  vagy hívjon minket.

További elérhetőség: Liszkai Péter (ügyvezető):

Gyengeáramú villany és világítás szerelés professzionális szinten

A gyengeáramú villany és világítás szerelés kategóriájába tartoznak:
- riasztó és kamara rendszerek,
- tűz jelző rendszerek,
- beléptető rendszerek,
- egyéb biztonsági rendszerek telepítése és javítása.


Semmi mást nem ígérünk csak a maximálisan elvárható minőséget, magas szintű hozzáértéssel párosítva!

Ahhoz, hogy ezeket a szolgáltatásokat professzionális szinten biztosítani tudjuk az Ön számára, együttműködünk nyugat európai, távol keleti és magyar magas minőséget képviselő gyártókkal is.

Termékeinkre 3-5 év garanciát adunk.

A gyártói háttérben mintegy 1600 főt foglalkoztató cégcsoport biztosítja azt, hogy bármilyen megrendelés gyakorlatilag azonnal teljesülhessen.

Bel- és kültéri villamossági szerelést is vállalunk, legyen szó világításkorszerűsítésről, felújításról, villamos hálózat vagy biztonsági rendszer kiépítéséről, kamerarendszerek telepítéséről..


Cégünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel, együttműködő partnerekkel, szakvizsgákkal, minőségi munkát végző szakemberekkel. Kérjen ajánlatot, hogy minél hamarabb felmérhessük a mostani rendszerét és jó tanácsokkal, javaslatokkal láthassuk el Önt.


Elérhetőek vagyunk online és telefonon is és hétköznap 9-17 között munkatársunknál is bármikor leadhatja a rendelését, aki készségesen áll rendelkezésére.

Ha árajánlatot szeretne kérni, vegye fel a kapcsolatot velünk:
írásban   vagy hívjon minket.

További elérhetőség: Liszkai Péter (ügyvezető):